Гонзо: За мен Локомотив е като баща! (ВИДЕО)

Може ли някой да те пита кой обичаш повече – майка си и баща си или жена си? Същото е с Локомотив и Левски, заяви легендата

Може ли Георги Иванов-Гонзо да се завърне на пост в Левски? На този и още други въпроси отговори настоящият спортен директор на Локомотив (Пловдив) в интервю за Канал 3.

„Това са хипотетични неща. Имаме планирани неща. Може да се каже, че за мен Локомотив е като баща. Човек пораства, жени се и има нова любов, но продължава да обича и родителите си. Във времето, разбира се, съм се изградил в Левски. Но може ли някой да те пита кой обичаш повече – майка си или жена си? Същото е с Локомотив и Левски”, заяви Георги Иванов.

Гонзо коментира и изхарчените 25 млн. лева в Левски за една година.

„Като сравня тези пари с бюджета на Локомотив, това са много пари. Проблемът на Левски бе, че не намери правилните футболисти като качества. Ако взимаш 20,000 евро, трябва да си класен, а не такива, каквито виждаме в Левски. „Сините” нямат класа в играчите, ако ги имаше, щеше да продаде двама за 5 млн. и да се изплати на останалите.

„Ако Левски беше продължил при Васил Божков, при когото се наляха пари… Да, не уцелиха с футболисти, но ако бяха продължили така, щяха да надминат Лудогорец. В последните години Лудогорец изостава игрово.

Лудогорец е отбор извън българските стандарти. Парите не играят, но с тях купуваш качествени играчи.

Левски и ЦСКА ще бъдат като нас, като останалите отбори. Техният комфорт е във феновете. Никой съдия не остава безразличен, когато има 15,000 фена на стадиона”, сигурен е Георги Иванов.

 

Подобни статии

Top