Горан Иванишевич също e с COVID-19

Хърватската легенда и треньор на Новак Джокович е поредният заразен от антуража на световния №1

Хърватската тенис легенда Горан Иванишевич обяви, че е дал положителен тест за коронавирус. Бившият шампион от „Уимбълдън“ в момента е треньор на номер 1 в света Новак Джокович и беше част от турнирите „Адриа къп“ в Сърбия и Хърватия.

Джокович, Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки, които играха в тези турнири, също дадоха положителни тестове за COVID-19.

Иванишевич, който спечели титлата на „Уимбълдън“ през 2001 година, каза, че два пъти в последните 10 дни тестовете му за вируса са били отрицателни, но сега е дал положителна проба.

“ Бих искал да уведомя всички, които са били в контакт с мен, че съм с положителна проба и да ги помоля да се погрижат допълнително за себе си и своите близки“, заяви Иванишевич.

Хърватинът добави, че няма симптоми, но ще се самоизолира.

Вече на целия свят е ясно, че Григор Димитров не носи никаква вина, а напротив – той е една от жертвите на разхлабените мерки за сигурност на организаторите на демонстративния турнир в Белград и Задар. 4 дни преди началото на турнира Ноле бе в близък контакт със заразения сръбски баскетболист на Партизан Никола Янкович. Те са били на прощално събитие на бившия състезател на отбора Деян Милоевич в Белград.

Подобни статии

Top