Готвят нова Стратегия за здравеопазването в Пловдив

Кметът Здравко Димитров проведе първа среща с директорите на общинските здравни заведения

Ръководителите на общинските здравни заведения ще участват в създаването на нова Стратегия за развитие на здравеопазването в Пловдив, която предстои да се изготви от новия управленски екип. Това съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив след първата работна среща с  директорите на здравните заведения под ръководството на кмета Здравко Димитров и с участието на заместник-кмета Илия Кирчев и директора на Дирекция „Здравеопазване“ д-р Калин Калинов днес.

Градоначалникът дори е дал номера на личния си телефон, обещавайки, че ще съдейства за бързото решаване на всеки един поставен проблем.

„Вашата професия е най-благородната, но е и неблагодарна. Ако възникне проблем – споделяйте го, за да го решаваме бързо. Ще се убедите, че при мен се влиза лесно – запишете си телефонния ми номер ми и го използвайте при нужда“, обърна се към присъстващите лекари кметът Здравко Димитров.

Предстоят още бъдещи срещи, които ще се провеждат не само в Общината, но и на място, с колективите на всяко едно здравно заведение с цел подобряване работния процес и условията на труд, поясняват от Общината. 

Подобни статии

Top