„Говори- запали ги!“ – как да говорим пред публика?

Овладей себе си, завладей другите

Как да говорим пред публика с Веси Господинова в Младежки център Пловдив – днес (28 април) от 14:00 до 16:00 часа в Младежки център Пловдив, Гребна база.

Когато се представяте пред аудитория, гласът е този фактор, който може да ви изиграе лоша шега и да промени представата на публиката за вас. Когато „заеквате“ или „губите гласа“ си, докато се опитвате да се изразявате пред другите, контролът да се справите е само във ваши ръце. Гласът е мощното средство за активно влияние над останалите, за успешното презентиране на себе си, за изграждането на доверие в личността.

Да си успешно говорещ пред другите не е работа само за оратори, а инструмент за справяне със задачи в социален план. „Говори-запали ги!“ е първоначален тласък към елементарно владеене на говорния апарат, както и схема от технически упражнения за правилно дишане.

Насочването на участниците към работа с невербални методи за влияние пред другите в комбинация с говорни упражнения, гарантират овладяването на говора като инструмент за успешно постигане на цели. Усъвършенстването на най-кратката и най-сладка форма на представяне-в 30 секунди, отваря врати към нови общности и възможности.

На тренинга участниците ще получат практически насоки как да бъдат убедителни чрез работа с тялото, гласа и самочувствието си. Работа с говорния апарат, дихателни упражнения и разбира се, актьорски тънкости, очакват участниците в обучението „Говори-запали ги!“

Лекторът – Веси Господинова е актриса, ТВ водещ и мотивационен лектор. Мотивиращите тренинги „Овладей себе си-завладей другите“ и „Говори-запали ги!“ канализират опита на Веси в публичното говорене да мотивира хора от различни професии да проявят потенциала си.

Събитието е с вход свободен.

Подобни статии

Top