Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото „Утре отново“ (ВИДЕО) - DC news

Графа с нов саунд и впечатляваща визия във видеото „Утре отново“ (ВИДЕО)

Певецът обеща на феновете си албум до края на годината, ще пее на Античния

Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на новата му песен „Утре отново“. Тракът е заглавната песен към новия български сериал “Мен не ме мислете”. В социалните мрежи Влади Ампов сподели с вълнение подробности за сингъла и  визуализацията му и зарадва феновете си с новината за нов албум:

„След толкова много години продължавам да откривам нови нюанси, нови музикални хоризонти, нови импулси. Пулсът на града е моето вдъхновение за този трак, както и за албума, който ще се появи тази година.

Работих няколко месеца върху него. Може би една от причините за различното звучене е, че през последните 2 години и половина се върнах към свиренето на китара и това се отразява върху начина на създаването на музиката ми и отново записах всички китарни партии в парчето. Исках да има мощна и модерна, електро-акустична дръм секция, пространствени инди китари и синтове, дълбока съб-бас линия.

Музиката и аранжимента са мои, както и по-голямата част от текста. В един момент се включи и NDOE, за да оформим заедно финалния вариант на думите.“

В емоционалното си обръщение към феновете Графа продължава с благодарности към всички музиканти и екипа му, дали частица от себе си за реализацията на проекта.  Специално внимание отделя на режисьора и оператор Георги Марков, който стои зад реализацията на видеоклипа.“

Голямата новина, която Графа съобщава в поста си, е излизането на новия му албум до края на годината. От музикалният лейбъл Монте Мюзик разкриха още едно събитие, което ще зарадва феновете на Влади Ампов – акустичен концерт „Утре отново“, който ще се състои на 11 юни в Античен театър, Пловдив.

Подобни статии

Top