Гръмна скандал! Антъни Джошуа е загубил умишлено! (ВИДЕО)

Поведението на британеца на ринга, както и клаузата за незабавен реванш, предизвикаха основателните съмнения на специалистите

Все повече публикации в интернет твърдят, че двубоят между Антъни Джошуа и Анди Руис – Джуниър е бил нагласен с цел натрупването на огромни печалби. Британецът, който бе световен шампион в четири от петте версии и бе непобеден до този момент, загуби в 7-ия рунд от мексиканеца, който определено няма физика на боксьор.

Губещ от тази ситуация е и българинът Кубрат Пулев, който не може да излезе срещу AJ преди реванша му срещу мексиканеца.

Ето някои от тиражираните причини и версии:

– Клаузата незабавен реванш, която е вкарана в договора между двамата- Милионите долари, които са заложени за победа на Джошуа в различните букмейкърски къщи (както знаем, букмейкърите са едни от най-влиятелните в света на спорта).

– Джошуа почти не използваше дясната си ръка, която по принцип му е силната и с нея нокаутира наред. Не опита и нито един ъперкът с нея.

– DAZN печели най-много пари от мексиканския пазар, където са луди по бокса и плащат 19 долара на мач. Неслучайно Канело Алварес подписа най-скъпия договор в историята на бокса, а Флойд Мейуедър обичаше да се бие с мексиканци. Сега и представителят на Мексико в тежка категория Анди Руис е притежател на четири от петте пояса в тежка категория.

– Антъни Джошуа игра вяло и се държа вяло по време на целия мач, не слушаше треньора си и бе твърде пасивен.

– Нокаут нямаше! Джошуа падаше и ставаше, дори не протестира при решението на съдията да спре двубоя, а секунди по-късно бе в съвсем нормално състояние.

– Джошуа се смее на част от снимките след двубоя, държа се прекалено приятелски и дори не личеше да изпитва някакви терзания и притеснения от загубата, което няма как да е нормално за един голям шампион.

Подобни статии

Top