Грандиозно шествие за началото на мотосезона в Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Стотици рокери от пловдивските клубове откриха сезона

С грандиозно шествие днес мотористите от пловдивските мотоклубове откриха новия мотосезон. Още от ранните сутрешни часове рев на мотори огласи градът под тепетата.

Стотици рокери се събраха на заведението на мотоклуб „Вагабондс“ на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Дилянка“, за да тръгнат заедно в атрактивно мотошествие към Бачковския манастир.

Много преди обявения начален час на събитието мотористите се събраха на рокерското заведение и близката бензиностанция. Мирис на скара и бензин ароматизираше събитието, а рок групата ROCK’N ROLL TRAIN озвучаваше от сцената в двора на заведението празника.

Мотото му за втора година е „Спрете войната на пътя! Искам да се прибера Жив!“. Засилени мерки за сигурност осигури пловдивската полиция, като на всеки 200 метра от кръстовището на булевардите „България“ с „Васил Априлов“ до стадион „Марица“ имаше полицейски постове. Целият отряд „Сигма“ също се включи в охраната на мотошествието.

След като огледаха яките си машини – мотори, триколки и АТВ-та, демонстрираха брандираните си якета и елеци и красивите придружителки, мотористите потеглиха към Бачково.

На Бачковския манастир ще бъде отслужен водосвет за здраве и благополучие по време на мотосезона. Ще бъде почетена и паметта на загиналия днес Любо, както и на останалите загинали през годините братя на вятъра.

Накрая събитието ще завърши с мощно разтърсване от ROCK’N ROLL TRAIN, неповторим купон и забавни игри.

Подобни статии

Top