Григор и Никол скоро може да станат родители

Българският тенисист призна пред Sky Sports, че иска децата му да го видят шампион на корта

Българският тенисист Григор Димитров призна, че мечтае за деца и семейство, както и един ден поколението му да го види на корта.

„Без мечти всеки човек е загубен. Вечер си лягаш в леглото и бленуваш. Винаги има за какво – в съблекалнята преди мач, както и след това през деня. Бих искал един ден да имам прекрасно семейство, да спечеля титли от Шлема, децата ми да ме видят на корта преди да се оттегля. Това са прости неща, но пътят е дълъг във всяка посока“, сподели 27-годишният българин в интервю за Sky Sports, цитиран от специализирания сайт tennisworldusa.org.

Димитров сподели още, че професионалната му кариера и тази на приятелката му Никол Шерцингер, както и дистанцията, им създават трудности.

„Мисля, че успехите и на двама ни се дължат на факта, че си помагаме и се подкрепяме. Дългото разстояние и графиците ни са пречка, но това е, което е. Така стоят нещата в момента“, ясен бе Григор Димитров.

Българинът говори за семейството си и за подкрепата на родителите си.

„Баща ми ме научи да играя тенис, даде ми основата за това, което правя в момента. Днес питам родителите си: „Ако не бях започнал с тениса, какво щях да правя“, а те ми казват: „Пред теб нямаше друг вариант“. Те знаеха моята слабост и без да си напиша домашното, не ме пускаха на тренировка“, разказа тенисистът.

Подобни статии

Top