Гриша Ганчев публикува две спорни положения срещу ЦСКА от мача с Локо - DC news

Гриша Ганчев публикува две спорни положения срещу ЦСКА от мача с Локо

„Червените“ с жалба срещу рефера Драгомир Драганов, от „Лаута“ им отвърнаха подобаващо

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев публикува стопкадър и видео на две от спорните ситуации от вчерашния двубой между „червените“ и Локомотив (Пловдив), завършил 1:1. Изпълнителният директор на „армейците“ Филип Филипов обяви след срещата, че клубът ще пусне жалба срещу съдийството на Драгомир Драганов.

Ганчев показа в „Инстаграм“ видео на ситуацията, при която Брадли де Нойер се строполи в наказателното поле на „смърфовете“, но Драганов не отсъди дузпа.

На стопкадър се обръща внимание и на гола на Ерик Сорга за 1:1, при който реферът се консултира с VAR и отмени засадата, която беше отсъдена първоначално.

Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, обяви, че клубът не иска повече Драгомир Драганов да свири мачове на отбора.

„Искам да заяви официалната позиция на ръководството на ЦСКА. Знаехме какво ще е съдийството още като излязоха нарядите. Ще пуснем официална жалба да срещу съдията на този мач. Искаме този съдия повече да не свири на ЦСКА. Това днес беше недопустимо. Искам да поздравя нашия отбор. Играхме футбол, създадохме много положения, търсихме победата. Имаше много прекъсвания на играта. Това на Брадли беше очевадна дузпа. ВАР е видял дузпата, целият стадион е видял дузпата, само съдията не“, каза Филипов.

От щаба на Локомотив (Пловдив) отговориха подобаващо на претенциите на лидерите:

„Уважаеми колеги от ЦСКА-София,

измина поредната футболна среща с вас, която бе изпълнена с редица дискусионни решения и отсъждания. Нашето желание е да не влизаме в полемики и всичко да се решава на терена, а не да се “мери” след мача коя ситуация за дузпа е стопроцентова и коя не.

В 87-ата минута бе отсъдена такава за вас, която не оспорваме, но и нарушението срещу Димитър Илиев в 36-ата минута е 100% наказателен удар, който не бе отсъден!

Локомотив държи да не се прехвърлят отсъжданията на съдиите върху футболистите!

Локомотив винаги е бил за честната игра!“.

Подобни статии

Top