Гришо: Готов съм за едно финално усилие! (ВИДЕО)

Българинът отново се чувства пълен с енергия и желае да завърши сезона силно

„След Пекин имах нужда не просто от почивка, но и от време за възстановяване“, обяви Григор Димитров преди началото на тенистурнира във Виена, където той ще започне своето участие в сряда. Първият съперник на Гришо ще бъде Михаил Кукушкин, а часовете още не са уточнени.

„Чувствам се чудесно. В последните месеци изкълчих глезен, нужно беше да се справя с много неща около мен. Хубаво бе да си остана малко вкъщи и да продължа да работя. Видях се с моите доктори и можех да продължа да работя отново. Готов съм да се завърна, за първи път ще играя тук. Това е много вълнуващо за мен,“ добави Гришо.

„Градът е изумителен. Приятно ми е просто да се разхождам наоколо. Има толкова история наоколо. Надявам се да имам повече време по музеите. Кортове са хубави, всичко е чудесно. Има много позитивна енергия наоколо“, сподели българинът.

„За мен е лично предизвикателство да завърша сезона силно. Не съм играл толкова много мачове тази година. Сега искам да направя едно финално усилиe и да се уверя, че все още ме бива. Това ще ми помогне да изградя увереност преди новия сезон. Харесвам шансовете си. Обичам да играя в зала“, завърши Димитров.

В същото време други от участниците в турнира направиха фотосесия във Виенската държавна опера.

Подобни статии

Top