Гришо и екипът му готвят съотборниците за битките в ATP Cup (СНИМКИ И ВИДЕО)

Играещият капитан на България предава опита си на Димитър Кузманов-Мико и Александър Донски

Намиращият се в отлична форма Григор Димитров подготвя съотборниците си за АТР Cup в Сидни със златни професионални съвети, информира кореспондент на „Блиц“ от мястото на събитието.

Със спокойствие и търпение първата ни ракета предава своя опит на корта на по-младите Димитър Кузманов и Александър Донски. Отборът е сплотен и с голяма доза положителна енергия се подготвя за първия си мач на 3 януари срещу Великобритания.

В Сидни е и личният треньор на Григор Кристиан Гро. Немският специалист участва активно във всяка една тренировка и подготвя тенисистите ни редом до Григор. С националите ни е и персоналният физиотерапевт на Гришо Алгис Христов.

Кузманов и Донски навлизат във все по-добра форма, след като вече се аклиматизират към новите температурни условия и сравнително ниската за сезона влага в Австралия.

Григор е неотлъчно до момчетата и се стреми да ги подготви по най-добрия начин, за да може заедно да се хвърлят в битките срещу Великобритания, Белгия и Молдова.

От посолството ни в Австралия призоваха за масова подкрепа за нашите играчи. От своя страна Григор, Кузманов и Донски също си пожелаха повече български трикольори и привърженици на трибуните.

Заради проблеми със самолета останалите ни двама национали Андриан Андреев и Александър Лазаров се присъединиха по-късно към отбора.

Подобни статии

Top