Гришо и Лолита: Запечатано с целувка! (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Гришо и Лолита: Запечатано с целувка! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Вярвам, че отново мога да бъда №3 в света, заяви българинът след блестящата си победа над Марин Чилич

Григор Димитров започна участието си на Откритото първенство на Австралия с убедителна победа над бившия шампион в US Open Марин Чилич с 6:4 6:2 7:6 (5). Така българинът си осигури сблъсък с представителя на домакините Алекс Болт във втория кръг.

Неотлъчно до най-добрия ни тенисист по време на цялото австралийско турне е и новата му приятелка – Лолита Османова. През целия мач на любимия си рускинята бе изключителна емоционална, а след последната точка тя направо засия от щастие.

В компилация на Евроспорт с най-любопитните моменти през първия ден на Australian Open попадна и романтичен момент между двамата влюбени, които бяха уловени от камерите в съблекалните да се целуват. Явно целувката преди мача е дала още повече амбиция на Гришо за победата.

Много важна за настроението на Григор на корта бе и мощната българска агитка от наши сънародници, които живеят в Австралия. Гришо неведнъж им благодари пред цял свят, показа им своята любов с много автографи, снимки и селфита.

„Бях №3 в света и ако ме питате дали мога да се върна там – да, аз вярвам, че мога“, заяви Димитров на официалната си пресконференция след мача.

Подобни статии

Top