Гришо на джогинг по крайбрежието на Маями (СНИМКИ И ВИДЕО)

Българинът тренира с нова ракета преди завръщането си на корта за Мастърса следващата седмица

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи лек джогинг по крайбрежието на Маями. Гришо се готви да се завърне на корта, след като контузия в рамото го извади от игра след Откритото първенство на Австралия.

Той пропусна Мастърс 1000 турнира в Индиън Уелс, от който се отказа в последния момент, след като вече бе направил няколко тренировки. Сега Димитров е в Маями и отново тренира, а Мастърса там е от 18 до 31 март.

Българинът вече направи тренировка на новопостроения централен корт, който е издигнат вътре в Hard Rock Stadium, където мачовете си играе местният хокей тим Miami Dolphins.

Снощи Гришо тренираше удари с новата си ракета, чиято рамка е затъмнена. Това само показва, че е тестова ракета, като е възможно тя да е подобрен вариант на досегашния модел Wilson Pro Staff 97 CV. Промяната вероятно е продиктувана именно от необходимостта за по-успешно възстановяване от контузията.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Jogging by the coastline 🏃 @grigordimitrov #grigordimitrov #grigordimitrovteam #tournament #miami #MiamiOpen2019 #usa #tennis #tennisplayer

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Videos (@grigorvideos) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😇 @grigordimitrov #grigordimitrov #grigordimitrovteam #tournament #miami #MiamiOpen2019 #usa #tennis #tennisplayer #practice #hitting

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Videos (@grigorvideos) на

Подобни статии

Top