Гришо: Няма какво да доказвам на никого, освен на себе си - DC news

Гришо: Няма какво да доказвам на никого, освен на себе си

Не съм много далеч от Джокович и Алкарас, заяви българинът, който се обясни в любов на Мадалина Генеа след победата си в Женева

Най-добрият български тенисист Григор Димитров говори пред медиите след победата си над испанеца Роберто Карбайес Баена на старта си на турнира в Женева.

„Играх много чисто в началото на мача и това ми улесни живота“, призна Григор Димитров.

„Имах много добро чувство на корта. Освен това сервирах много добре. Фактът, че бях концентриран от началото до края на мача, че се чуствах отлично, показва, че сме на прав път“, каза българинът след успеха си.

„Това, че отпаднах в последните турнири от Алкарас и Джокович не ми позволи да покажа на корта всичко, което правя на тренировка. Но това за пореден път ми показа, че в тениса границите са твърде малки. Не мисля, че съм много далеч от тези двамата, както и не мисля, че съм далеч от най-доброто си ниво. Чувствам се добре във всички фази – движа се добре по корта, удрям отлично топката“, смята Димитров.

„Наистина вярвам, че в следващите месеци могат да ми се случат хубави неща. Няма какво повече да доказвам на никого, освен може би на себе си, че все още съм способен на хубави неща. Вярвам в това и работя много, за да се случи“, каза още най-добрият роден тенисист.

„Често съм идвал тук за ваканция и обичам турнира. Ние, тенисистите, сме в най-добрите условия. Има много работа, която е свършена от организаторите и доброволците, за да е успешен турнирът. Вече 14 години съм в професионалния тенис и мога да ви кажа, че е истинско удоволствие да съм тук. Има качество на всяко ниво“, каза още Григор Димитров.

Звездата не коментира новата си голяма любов Мадалина Генеа, но веднага след победата си ѝ отправи специално послание, което написа с маркер на камерата.

„Аmore!“, написа Гришо, а Мадалина му отговори: „Гордея се с теб, Любов!“.

Подобни статии

Top