Гришо отговори на въпросите на феновете в Дубай (ВИДЕО)

Поставеният под №1 българин бе гост в деня на медиите на АТП-500 турнира, обърна се на български към родните фенове

Григор Димитров застана пред камерата в деня на медиите на АТП-500 турнира в Дубай, където е поставен под №1. Българският тенисист отговори на въпросите на феновете, като всичко бе предавано на живо в официалната страница на надпреварата.

– Кой е най-добрият ти приятел в Тура?

– Мисля, че съм в приятелски отношения с всички. Не мисля, че има някой, с който съм в много по-добри отношения, отколкото с останалите. Всички в Тура се държат много добре помежду си.“

– Какъв би бил Григор, ако не беше тенисист?

– Питат ме този въпрос често, справям се ужасно с отговарянето му. Не знам, нещо с екстремни спортове. Нещо, което вдига адреналина ти, това е за мен. Не мога да отлича някой спорт в момента.

– Какво обичаш да правиш в свободното си време?

– Когато съм на турнир просто искам да се отпусна и да се възстановя за това, което следва. Когато съм вкъщи, просто искам да съм навън. Обичам да се разхождaм дълго, да взема някоя хубава книга, просто да съм в природата.

– Освен тениса, кой друг спорт ти е любим?

– Обичам да гледам баскетбол. Всеки път, когато съм в Америка, има мач и отивам да го гледам. В момента ми е трудно да избера любим отбор, раздвоен съм. Подкрепям приятелите си, така че със сигурност ще избера Cleveland Cavaliers.

– Кой е идолът ти?

– Баща ми. Той е най-добрият пример за подрaжание, който мога да искам. Всичко, което съм научил е свързано с него. Цялото семейство свърши прекрасна работа, но той е истинският герой в моите очи.

– Какви са очакванията ти от турнира в Дубай?

– Всеки мач ще е труден. Трябва да се концентрирам върху всеки следващ двубой. Няма значение дали се намираш в Дубай, или някъде другаде по света – във всеки мач просто трябва да излезеш и да се съревноваваш по най-добрия възможен начин.

Накрая Григор Димитров се обърна към българските фенове на роден език:

„Здравейте на всички, благодаря ви много за подкрепата. Надявам се, че в Дубай ще се представим много добре. Надявам се да се видим скоро, до нови срещи!“

Снимка: dubaidutyfreetennischampionships.com

Подобни статии

Top