Гришо отново тренира с Агаси (ВИДЕО)

Българският тенисист е започнал да оплешивява, точно като великия американец, разкри новата му прическа

Григор Димитров тренира с легендата Андре Агаси за пореден път тази година. Двамата проведоха тренировка в Италия, където българинът се подготвя за оставащите турнири до края на сезона. Гришо и Андре направиха заниманието си на кортовете на клуб „Пиати тенис център“, основан от бившия треньор на Иван Любичич, Ришар Гаске и Милош Раонич – Рикардо Пиати.

Това е третият път в близките няколко месеца, в който Димитров се готви под ръководството на легендата в тениса Агаси, след като по-рано през сезона това се случи в Атланта и Лас Вегас през септември.

Във видеото се вижда, че двамата наблягат на началния удар, който тази година е голям проблем за Гришо. Първата българска ракета ще има възможност да покаже дали е научил нещо от големия Андре Агаси още следващата седмица, когато ще се включи в турнира в зала на твърди кортове във Виена.

Grigor & Big Andre – practice from Archibal on Vimeo.

Феновете на българина обаче са притеснени от новия изглед на своя любимец и по-специално от прическата му. Както се знае наскоро Гришо се пострига почти нула номер, но това май му изигра лоша шега, тъй като сега изглежда, че той е започнал да губи косата си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Grigor with fans in Italy 🇮🇹🇧🇬 @grigordimitrov #practice #piattitenniscenter #grigordimitrov #tennis #tennisplayer #tenniscourt #bulgarianboy #agassi #fans

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Videos (@grigorvideos) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Wait, what?❤ He’s like the cutest 😍😍😍 @grigordimitrov #practice #piattitenniscenter #grigordimitrov #grigordimitrovteam #tennis #tennisplayer #agassi #😍 #myboy #fan

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Videos (@grigorvideos) на

Подобни статии

Top