Гришо призна: Лолита има огромен принос за победите! - DC news

Гришо призна: Лолита има огромен принос за победите!

Възвърнах добрия ритъм както в тениса, така и в живота. Особено в живота, призна българинът

Григор Димитров уважи всички любопитни фенове, които искат да знаят повече за него и призна, че в момента се чувства изключително щастлив в личния си живот и това му помага да побеждава на корта. Най-добрият ни тенисист рядко говори по тази тема, но този път в иблзик на щастие намекна, че всичко между него и любимата ми Лолита е повече от добре. Пред нейния поглед Гришо продължи успешния си поход в Индиън Уелс, където елиминира поляка Хуберт Хукач след нов драматичен обрат с 2:1 сета.

„Чувствам се различно. Възвърнах добрия ритъм както в тениса, така и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на необходимото ниво, ми дава огромна увереност и това се отразява на играта ми. Този факт сам по себе си ме прави щастлив, да не говорим за печеленето на мачове“, заяви Димитров пред Tennis Channel след двубоя.

„В момента съм фокусиран върху това да се наслаждавам на ежедневния си живот. Не съм обсебен от резултатите, независимо дали печеля или губя. Всеки път, когато изляза на корта, знам защо съм там и какво да правя. Когато работата е свършена, продължавам напред, като в същото време намирам начин да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този метод ми върши много добра работа“, каза още българинът.

В битка за място на финала Димитров ще се изправи срещу намиращия се в отлична форма Камерън Нори от Великобритания. При евентуална победа срещу британеца българинът ще се завърне в Топ 20 на световната ранглиста и ще прибави към банковата си сметка 640 000 долара.

Подобни статии

Top