Гришо разбира потенциалния си съперник във втори кръг в Пекин

Вижте колко е сръчен българина с китайски пръчици за хранене и как изглежда, облечен като рок звезда

Григор Димитров ще научи днес потенциалния си съперник във втори кръг на турнира в Пекин. Гришо първо трябва да се справи със съпротивата на Райън Харисън в първия кръг, а победителят от тази мач ще срещне един от квалификантите Вашек Поспишил и Душан Лайович. Техният мач по програма е от 11:00 часа българско време.

Турнирът в Пекин е смесен и на кортовете в китайската столица ще се подвизават както мъжете, така и дамите. На корта в понеделник за един от най-интересните сблъсъци ще излязат Фелисиано Лопес и Борна Чорич, а също така Карен Хачанов и Сам Куери, Плишкова и Стосър, Кайл Едмънд и Петер Гойовчик.

В същото време на Григор Димитров бяха предложени няколко изпитания извън корта. В първото от тях той получи групово предложение за женитба, а във второто трябваше да показва колко сръчен е с ръцете, но без ракета и топки за тенис, а с китайски пръчици за хранене.

Третото също бе много интересно. Григор, Миша Зверев, Сам Куери и още няколко звезди участваха в надпревара кой е най-шик, облечен с модерно яке.

И тази седмица българинът запазва осмото си място в световната ранглиста, а втората ни ракета Димитър Кузманов – Мико се изкачва с 1 позиция до №280.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😊 😊 😊

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Подобни статии

Top