Гришо с двучасова тренировка в Хасково (ВИДЕО)

На корта бяха майка му Мария и баща му Димитър, ето какво заяви топ тенисистът ни пред българските медии

Григор Димитров проведе близо двучасова тренировка на кортовете на Кенана в Хасково.

Заниманието беше с треньора му Крис Гро, с когото поработиха върху различни елементи от играта. Гришо беше аплодиран от най-верните си привърженици и приятели. На корта бяха майка му Мария и баща му Димитър, съобщи haskovo.info.

Григор Димитров и Крис Гро пристигнаха в Хасково късно вчера. Те дойдоха от Белград, където най-добрият български тенисист участва в демонстративния турнир от серията Adria Tour. Надпреварата, организирана от Новак Джокович, продължава след няколко дни в Задар, Хърватия, отново с участието на хасковлията.

Григор Димитров за последно си беше в Хасково в началото на ноември миналата година. Тогава той даде открит урок на талантливи деца. Сега заради епидемията от коронавирус не се предвиждат публични събития с негово участие.

Гришо мисли да разведе треньора си и да му покаже красотите на родния си край.

„Изпитвам специална носталгия към Хасково и имам много спомени, които изплуват. Изолацията в последните 3 месеца ме научи на много неща. Едно от тях е, че е ОК, дори и ако не правя нищо.

Сега чувството е страхотно. Не само играя отново, но и с толкова много хора не бяхме се виждали отдавна. Пресконференции, фенове, мачове, започваме да навлизаме в ритъм. Искам да сме малко по-свободни. Не сме говорили с Джокович за турнир или мач в България“, заяви Гришо, който раздаде автографи и си направи селфита с всички малчугани, дошли да се докоснат до него.

Подобни статии

Top