Гришо с обръщение към феновете на път към кортовете в Ню Йорк (ВИДЕО)

Поставеният под №8 в схемата на US Open е в отлично настроение, наслаждава се на тениса и на живота

Първата българска ракета Григор Димитров направи видео обръщение към феновете от автомобила си, докато пътуваше за поредната си тренировка на кортовете на US Open. Гришо е поставен под №8 в последния турнир от Големия шлем и се чувства в отлично настроение и форма да постигне нещо голямо в Ню Йорк.

„Здравейте, приятели. Аз съм Григор и просто искам да споделя деня си с вас. Надявам се, че всеки от вас се справя блестящо и седмицата му е започнала отлично.

Що се отнася до мен – на път съм към кортовете. Правя същото – играя тенис, радвам се на живота, тези момчета ще бъдат с мен цял ден и ще заснемат всичко. Така че, елате и ме подкрепете в мачовете от US Open! Ще бъде невероятно, новите кортове са много добри и аз очаквам с нетърпение да играя на тях. Благодаря на всички за подкрепата!“, заяви Григор Димитров.

Българинът ще има нужда от успех на US Open след като загуби прекалено много точки след загубата на титлата си в Синсинати. Гришо ще използва възможността да си ги върне и да се прилбижи още по-близо до ново участие на финалите на АТП в Лондон, на които триумфира миналата година.

Своите пожелания към Гришо може да отправите ТУК!

Подобни статии

Top