Гришо с послание за края на учебната година (ВИДЕО)

Eurosport ще излъчи мачовете от Adria Tour

Григор Димитров отправи специално послание към учениците от тенис програмата на First Break Academy в Калифорния по случай края на учебната година. Най-добрият ни тенисист скоро ще бъде в Европа, за да участва на демонстративния турнир Adria Tour.

„Поздравления, че стигнахте до последната седмица от училище. Знам, че тази година беше различна заради всичко, което се случи. Продължавайте обаче да се стараете и завършете силно годината“, каза Григор.

Григор Димитров ще играе в Белград и Задар като част от мини тура Adria Tour. По първоначална информация – първата ракета на България ще се състезава на 13/14 юни в Белград (Сърбия) и 20/21 юни в Задар (Хърватия).

Останалите дати, които Джокович е обявил към момента, са 27/28 юни в Черна Гора и 3/4 юли в Баня Лука, Босна и Херцеговина, но каза, че тези две опции остават под въпросителна. Новак сподели, че двамата с Димитров трябва да играят в Черна Гора, но все още не е ясно дали турът ще мине през страната.

Вече е сигурно, че Eurosport се сдоби с правата за излъчване на мини тура. Привържениците на тениса у нас ще могат да гледат мачовете на живо по този канал. Все още предстои да бъде обявена пълната програма за събитието.

Подобни статии

Top