Гришо се поти във фитнеса с „Fly Away“ на Лени Кравиц (ВИДЕО)

Най-добрият ни тенисист продължава с усилените тренировки в Калифорния

Григор Димитров продължава да е в положение на социална изолация в Калифорния, но и постоянно поддържа форма за момента, в който тенисът ще получи „зелена светлина“ и Турът ще бъде подновен, пише tenniskafe.com.

През изминалите седмици първата ни ракета е доста активен в социалните мрежи и показва как се справя с карантината, като този път разкри на каква музика тренира във фитнеса. Българинът си бе пуснал парчето „Fly Away“ на Лени Кравиц и показа няколко различни упражнения в залата.

Интересна е историята зад парчето, което е сред любимите на Григор.  Някъде на Бахамите Лени записва „Fly Away“ почти на шега – един от студийните техници донесъл пращящ ретро усилвател, с който рок звездата се заиграва. Резултатът е първите акорди на парчето.

„Бях сам в студиото, нямаше никой, затова си изсвирих всички инструменти: барабаните, двете китари и баса. Накрая парчето беше готово. Само че албумът ми 5 вече беше готов и предаден, така че мислех да го ползвам за някой B side. Осъзнах обаче, че трябва да го включа вътре. Проблемът беше, че дисковете вече се печатаха. Пратих го на музикалната компания – те веднага спряха всичко и го включиха в албума.“ Какво са няколко хиляди диска брак, на фона на милионите, които после този рок химн е продал?

Подобни статии

Top