Гришо ще играе и на Stockholm Open (ВИДЕО)

Организаторите на турнира от сериите АТП 250 дадоха „уайлд кард“ на възродения българин, който спечели именно там първата си титла

Григор Димитров ще участва на турнира Intrum Stockholm Open, като организаторите го поканиха с „уайлд кард“ и вече обявиха това на официалната си страница. Те споделиха и специално видео с най-добрите изпълнения на българина на турнира, в който той за първи път спечели титла от АТП.

„Много сме щастливи, че той се връща в Стокхолм“, заяви директорът на турнира Саймън Аспелин.

“ Още от лятото ръководството на Intrum Stockholm Open водипреговори с екипа на българина, за да убеди Григор Димитров да играе на турнира. Чувствам се много щастлив! Григор Димитров принадлежи към същата категория играчи като Хуан Мартин дел Потро. Той е утвърдена голяма звезда. Това е играч, който е бе на трето място в света сравнително скоро. След успеха му на US Open преди броени дни, той също се чувства невероятно щастлив“, споделя още Саймън Аспелин.

Григор Димитров добавя още един звезден блясък на Intrum Stockholm Open, като списъкът от звезди вече включва известни играчи като Хуан Мартин дел Потро, Фабио Фонини, Денис Шаповалов, Лука Пуй и Тейлър Фриц.

„Григор Димитров има специален и красив стил на игра. Страхотно е да го видим отново как играе “, казва директорът на турнира, който започва от 14-и октомври.

Подобни статии

Top