Гришо: Ще ми отнеме време да се възстановя

След ЯМР вече е ясна причината за болката в глезена, българинът се надява да се завърне на корта за турнира в Сан Диего

Ще ми отнеме време да се възстановя. Това сподели в социалните мрежа първата ни ракета Григор Димитров, който отпадна във втори кръг на Ю Ес Оупън, след като изоставаше от австралиеца Алексей Попирин с 0-2 сета и 0-4 гейма в третия.

Българинът се отказа заради проблем в крака, но изрази надежда, че ще се завърне за турнирите на Западното крайбрежие. „Това не е начинът, по който исках да протече турнирът, но такива неща се случват. В момента работя върху рехабилитацията на стъпалото ми. Очаквам с нетърпение да се завърна скоро на корта“, започна той в Инстаграм.

„След ядрено-магнитния резонанс откриха причината за болката ми. Ще ми отнеме време да се възстановя, но се надявам да бъда готов за турнирите на Западното крайбрежие. Благодаря на всички мои фенове за подкрепата по време на всяка стъпка от моето приключение! Ще се видим скоро“, завърши Григор.

30-годишният ни тенисист има заявка за участие в надпреварата в Сан Диего, Калифорния, която съвпада като дати със Sofia Open в българската столица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Подобни статии

Top