Гришо срещу Щруф днес следобед (ВИДЕО)

Българинът и Борна Чорич отпаднаха в първия кръг на двойки на Мастърса в Рим

Григор Димитров започва участието си на „Мастърс 1000“ турнира в Рим на сингъл днес срещу германеца Ян-Ленард Щруф. Двубоят е трети от програмата на корт „Пиетранджели“, където срещите започват в 12:00 часа. Програмата обаче зависи и от капризите на времето, защото снощи някои мачове бяха временно спрени заради дъжда.

Гришо води с 2:1 победи над Щруф. За последно двамата се срещнаха преди няколко седмици на „Мастърс 1000“ турнира в Монте Карло, където успехът отиде на сметката на българина.

Димитров вече е трениран от чеха Радек Щепанек, който подписа краткосрочен договор с неговия щаб. Той ще помогне на българина в подготовката му за „Ролан Гарос“, като отново ще работи с легендата Андре Агаси, както двамата го правеха с Новак Джокович.

В същото време Гришо и партньорът му Борна Чорич от Хърватия отстъпиха с 5:7, 2:6 пред Остин Крайчек САЩ) и Артьом Ситак (Нова Зеландия) в първия кръг на двойки. Първоначално Димитров и Чорич трябваше да играят срещу Франсис Тиафо (САЩ) и Люка Пуй (Франция), но те решиха да се откажат в последния момент.

Корт „Пиетранджели“, начало 12:00 часа: 

Даниел Колинс – Каролина Вожняцки
Белинда Бенчич – Анастасия Севастова
Григор Димитров – Ян-Ленард Щруф
Николоз Басилашвили – Ласло Джере

не преди 20:00 часа: 
Борна Чорич – Камерън Нори

Подобни статии

Top