Гришо: Целта ми е титла от Шлема! (ВИДЕО) - DC news

Гришо: Целта ми е титла от Шлема! (ВИДЕО)

След карантината искам да се насладя на австралийската кухня и на разходка сред природата, заяви Григор Димитров

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава да кара своята карантина в Мелбърн, която е задължителна за всеки тенисист, който ще се включи в Australian Open 2020. Гришо имаше шанса да не е сред групата играчи, които нямат право да напускат стаите си и има пет часа на ден за тренировъчни занимания, а негов партньор в тях е белгиецът Давид Гофен. Димитров даде поредното си интервю пред австралийските медии, в което говори за периода на изолация и какво ще направи, когато той приключи.

„Определено искам да се насладя на храната тук и да посетя някои от ресторантите, а също така най-после да изляза да се разходя“, коментира Гришо за плановете си след карантината.

Григор също така коментира и проблемите си с COVID-19, които имаше през миналата година.“Имах сериозни проблеми в кардио тренировките, като също така изгубих част от теглото си. Дори се бях замислил дали да не си взема по-дълга почивка, за да не рискувам усложнение на здравословното си състояние.

Накрая родният тенисист коментира и шансовете си да триумфира с титла от Големия шлем. Според ракета №1 на страната ни това може да се случи, след като има увереност.

„Знам много добре, че съм способен на това. Бил съм близко на няколко пъти и имам абсолютна увереност, че това може да се случи“, завърши Григор.

Подобни статии

Top