Гришо участва в пробега за борбата със СПИН (СНИМКИ И ВИДЕО)

Българският тенисист с личен рекорд от 10 км, направи и тренировка по скално катерене

Григор Димитров бе един от многото, които се включиха в традиционния пробег по повод Световния ден за борба със СПИН във френския зимен център Анеси. Стартът на брега на едноименното езеро в Савойските Алпи е на 10 км.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

“We have calcium in our bones, iron in our veins, carbon in our souls, and nitrogen in our brains. 93% stardust, with souls made of flames, we are all just stars that have people names.”

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

„Когато подобриш личния си рекорд. Едни от най-трудните 10 км, които съм пробягал“, написа българската звезда в тениса в социалните мрежи след финала.

В пробега участва и треньорът по физическа подготовка на Григор. Димитров и Себастиан Дюран вече седмица са заедно в Анеси и програмата на нашия тенисист включва кросове по снега, каране на велосипед ВМХ и здрава работа във фитнеса.

Григор ще започне новия сезон с новия турнир ATP Cup, в който ще бъде играещ капитан на България. Мачовете ни с Великобритания, Молдова и Белгия са от 3 януари в Сидни.

Междувременно Гришо опита и поредното ново предизвикателство, което показа страхотната му спортна форма и голямата му сила. Гришо направи тренировка по катерене и по всичко изглежда, че това е поредния спорт, който му се отдава.

Той покори няколко върхове и сам се похвали с успеха си в социалните мрежи.

Подобни статии

Top