Гришо възпламени българските фенове: Благодаря ви от сърце! (ВИДЕО)

Интервюто на корта бе прекъснато от вик на фенка: „Обичам те, Гришо!“

„Днес условията бяха различни, отново залата бе пълна, но аз много обичам, когато покривът е затворен. Просто бях щастлив, че ще мога да играя мача днес. Знаех, че дори и времето да е лошо, мач ще има.

Приятели, благодаря ви! Такова топло посрещане на всеки мой мач в Австралия – тук и така започва годината ми. Обичам да играя тук, играта ми се подобрява с всеки един мач и аз продължавам напред“, заяви Григор Димитров в интервю на корта.

На въпроса за чувството да бъдеш съветван и подкрепян от легедата Андре Агаси, Гришо отговори:

„Иска ми се да можех да го изразя с думи. Но това, че той седи там, гледа мачовете ми и отделя от времето си за мен – това е най-ценното нещо на Земята за мен. Това обобщава всичко. Много съм благодарен на всеки един от щаба ми, особено в последните месеци, когато имах затруднения. Те бяха зад гърба ми, те са причината да съм тук днес.

Затова едно голямо благодаря на екипа, на феновете, на семейството ми, сега съм на правилния път.

А за следващия ми мач – просто не искам много да мисля за него, просто продължавам напред, искам да се наслаждавам на тениса, сега да се почина малко и тогава ще се концентрирам върху следващото си препятствие.

А що се отнася до времето, аз ще съм на линия, независимо дали ще вали или ще е слънчево“, завърши българина, чието интервю бе прекъснато от вик на момиче „Обичам те, Гришо!“.

Подобни статии

Top