Гришо за Шарапова: Нищо освен любов и респект! (ВИДЕО)

Полуфиналът между българина и Рафаел Надал не преди 06:00 часа в събота сутринта

Григор Димитров е поредният тенисист, който отдава дължимото на Мария Шарапова след нейното отказване от тениса. Първата ни ракета подкрепи бившата №1 за решението ѝ и показа приятелските си чувства към нея, пише tenniskafe.com.

„Мога да кажа толкова много за нея. Това не е мястото да говоря много по темата, но Мария е тази, която е. Нищо освен любов и уважение за този човек“, каза топ тенисистът ни от Акапулко в интервю за Tennis Channel.

„Познавам я от много години. Големи приятели сме. Сигурен съм в едно нещо – с каквото и да се заеме оттук нататък, ще направи най-доброто от себе си. Убеден съм, че ще видим още много от нея в бъдеще“.

Мария Шарапова официално обяви, че слага край на кариерата си. С това цяла една ера в тениса приключи, след като в продължение на близо 20 години рускинята бе емблема на играта. Бившата №1 спечели 36 титли в кариерата си и към нея винаги е имало огромен интерес – както на корта, така и извън него.

А когато говoрим за живота извън игрището, важна част от живота на рускинята бе връзката ѝ с Григор Димитров. Звездната тенис двойка бе в заглавията на медиите непрекъснато, а значимостта на взаимоотношенията между двамата може да се види и в това, че Шарапова разказа за първата ни ракета в автобиографията си  „Unstoppable: My Life So Far“ („Неудържимата: Животът ми дотук“). Двамата обявиха публично връзката си през 2013 г. и бяха заедно до лятото на 2015 г.

В същото време стана ясно, че полуфиналът на бившите шампиони в Акапулко Григор Димитров и Рафаел Надал е последен на Централния корт и няма да започне преди 06:00 часа в събота сутринта българско време.

Подобни статии

Top