Гробищата в Асеновград в трева и без вода, общината ще слага хидрофор

Обрасъл с треви, пълен с боклуци, непочистен и без вода.

Така виждат асеновградчани гробищния парк на града. Според хората на гробищата няма контейнери, където да могат да се изхвърлят отпадъци,  а пътеките за хора и коли между паметниците на починалите са потънали в трева.

„Какво трябва да се направи за да не изглежда гробищния парк така? От кого зависи? Емил Караиванов? Защо няма достатъчно контейнери? Защо пътеките за коли изглеждат като високопланински пътеки?“, питат в социалните мрежи жителите на Асеновград. И си отговарят: „Защото целият град е така“.

„Няма вода, няма контейнери, алеите безобразни….е, и какво като почистя гробовете, а боклука го оставя отстрани на алеята? Това са неща, които аз няма как да оправя. Или който и да било друг. Не упреквайте хората, които имат желание да поддържат гробовете на близките си, след като липсват условия за това“, пише ядосана потребителка.

„Това е работа на общината контейнери и водата доколкото за чистенето всеки отива и хвърля говоря нещо което съм го видяла.Няма как ти да чистиш гроба и всичко да го хвърлиш пред моя не става“, коментира потребител.

Хората са публикували и снимки от гробищата, с които доказват правотата си. 

1 2

Подобни статии

Top