Групата на Ботев за гостуването на Славия

Билетите за „жълто-черните“ фенове са по 10 лева

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач със Славия. Двубоят с „белите“ е в неделя от 12:30ч. на стадион „Славия“ в София.

В сравнение с успеха над Ботев (Гълъбово), наставникът на „канарчетата“ извършва две промени. Извън групата останаха контузеният Александър Тонев, както и юношата Георги Трифонов.

На тяхно място сред 18-те попаднаха Димитър Пиргов и Димитър Пройчев. В обедните часове на съботния ден „жълто-черните“ тренираха на клубната база, след което отпътуваха за столицата, където ще бъдат на режим преди мача.

Билетите за феновете на „канарчетата“ ще са на цена 10 лева. Пропуските ще се продават на касата пред гостуващия сектор, която ще отвори в 11:30 часа в деня на мача.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Иван Бандаловски, Бисер Бонев, Никола Илиев, Станислав Работов, Тодор Неделев, Стефан Попов, Димитър Тонев, Димитър Пиргов, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Димитър Пройчев, Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Антонио Вутов

 

View this post on Instagram

 

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач със Славия. Двубоят с „белите“ е в неделя от 12:30ч. на стадион „Славия“ в София. В сравнение с успеха над Ботев (Гълъбово), наставникът на „канарчетата“ извършва две промени. Извън групата останаха контузеният Александър Тонев, както и юношата Георги Трифонов. На тяхно място сред 18-те попаднаха Димитър Пиргов и Димитър Пройчев. В обедните часове на съботния ден „жълто-черните“ тренираха на клубната база, след което отпътуваха за столицата, където ще бъдат на режим преди мача. #botevplovdiv #slavia

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Подобни статии

Top