Групата на Ботев за мача с Дунав

Контузените Джонатан Перейра, Лъчезар Балтанов и Иван Василев, както и новото попълнение Александър Тонев не заминаха за Русе

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Дунав (Русе). Срещата с русенци е в събота от 12:30 часа на Градския стадион в Русе и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов.

В сравнение с последния шампионатен двубой наставникът на „канарчетата“ прави три промени. Извън сметките останаха контузените Джонатан Перейра, Лъчезар Балтанов и Иван Василев.

На тяхно място в групата попаднаха Кристиан Димитров, Станислав Шопов и Лазар Марин. Тази сутрин ботевистите тренираха на клубната база, след което отпътуваха за крайдунавския град.

Феновете на „жълто-черния“ тим ще бъдат настанени в сектор „Г“. За ботевистите ще има обособен паркинг в непосредствена близост до сектора.

Цената на билетите за феновете на Ботев е 8 лева. Пропуските ще се продават на касата пред сектора за гостуващата публика.

Ето и групата на „канарчетата“:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Станислав Шопов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антон Карачанаков, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре

Подобни статии

Top