Хърватинът Йосип Томашевич подписа с Локо за 2 години

Възстановяването на Илко Пиргов, Петър Главчев и Асен Георгиев върви по план

Локомотив (Пловдив) подписа договор с Йосип Томашевич. Срокът на контракта му е за период от две години.

Йосип Томашевич е роден на 4 март 1994 г. (24 години) в Синий, Хърватия. Играе на позицията защитник. Юноша е на Хайдук (Сплит). Играл е в РНК Сплит, НК Имотски, Дугополие. За последно се е състезавал за Цибалия.

В същото време стана ясно, че възстановяването на тримата сериозно контузени – Илко Пиргов, Петър Главчев и Асен Георгиев, върви по план.

Стражът на „черно-белите“ имаше скъсана предна кръстна връзка, като преди време претърпя успешна операция. В момента той се готви индивидуално под наставленията на кондиционния треньор Михайло Шейкероски. През септември Илко Пиргов ще започне да тренира наравно с останалите си съотборници.

Полузащитникът Петър Главчев все още е с гипс на десния крак. Той получи разкъсване на връзки на глезена преди заминаването на тима за Боровец. В момента провежда леки тренировки във фитнеса, а в петък му махат гипса. Очаква се до месец Петър Главчев да започне пълноценни занимания с Локомотив.

Защитникът Асен Георгиев също имаше скъсана предна кръстна връзка. Той получи своята контузия в шампионатния сблъсък с Пирин (Благоевград) в началото на годината. Асен Георгиев ще е готов на сто процента до месец.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top