Хеликоптер шашна Столипиново, достави бебе директно от родилното (СНИМКИ)

Новороденото е наследник на бизнесмен от квартала

Навръх първия учебен ден пловдивчани станаха свидетели на истинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобед новородения Асан Паша.  Хеликоптерът каца на на стадион „Рома“, в близост до Преспите.

Хеликоптерът е излетял от площадката на УМБАЛ „Св. Георги“, а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря.

По всичко личи, че ромският барон може да си позволи вместо с автомобил, да превози бебето си от родилното до квартала с хеликоптер. А, след кацането му, шарена карета превози пасажерите към мястото, където ще се проведе празникът за посрещането на детето. И то какъв…

Опънати шатри, богати софри с ядене и пиене на корем. Тази вечер пространството около кръстовището на улица „Ландос“ и булевард Марица“ ще гърми от музики и кючеци, а няколкометрови тонколони ще огласят тази част на Пловдив до зори.

Проверка установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение.

Докато купонът е във вихъра си, институциите тепърва ще установяват законен ли е полетът.

Източник и снимки: trafficnews.bg

Подобни статии

Top