HILLS OF ROCK 2019 с почти завършена селекция артисти!

Фестивалът добавя нови имена на основната сцена и сцена Music Jam

Още групи се включват към третото поредно издание на HILLS OF ROCK, което ще се проведе на 28, 29 и 30 юни – Гребнен канал, Пловдив!

За съжаление, американската банда Mushroomhead поради лични причини отложи участието си за 2020 година. На тяхно място във втория фестивален ден ще видим германската хеви метъл фурия Bonfire!

Специалната нова трета сцена Music Jam добавя още имена! Предстои да се насладим на разбиващите изпълнения на швейцарските банди Dreamshade и Voice of Ruin, германците Enemy Inside, прогресив метъл бандата от Малта Decline The Fall, и още няколко български групи, сред които 40 Days Later.

Така обявените групи до момента  стават общо 37!

HILLS OF ROCK се реализира за трета поредна година и е част от програмата на  „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“.

Припомняме, че тридневните билети за HILLS OF ROCK са на цена 180 лв., а еднодневните билети – 100 лв, като цената им ще остане непроменена и по време на фестивалните дни. Kъмпинг билетите са на стойност 50 лева на човек за трите фестивални дни (28,29 и 30.06).

1 2

Подобни статии

Top