Hills of Rock събира 55 артисти и над 60-хилядна публика

Фенове от цялата страна и чужбина идват в Пловдив този уикенд,

за да присъстват на грандиозното музикално събитие Hills of Rock. Фестивалът ще се проведе от 20 до 22 юли на Гребната база, а кулминацията и голямата притегателна за всички любители на рока е концертът на Iron Maiden в неделя.

В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще вземат участие 55 артисти от Европа, Америка и Балканите. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Сцената ще разполага с огромни екрани, което ще позволи на хората и от по-далечно разстояние да следят шоуто.

Затварят бул. „Копривщица“ заради Hills оf Rock, става паркинг

Изграждането на сцените на фестивала и специалните зони за артистите продължи през цялата седмица. За реализирането на събитието работи екип от над 600 души.

За втора поредна година българската група Уикеда малко преди началото на фестивала, без никаква основателна причина отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY?

По време на фестивалните дни, входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16:30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети, на всеки посетител ще бъде поставена гривна, според типа билет, който притежава. В специално обособена къмпинг зона 500 фена ще имат възможност да разположат своите палатки.

Пълната програма на фестивала по часове и сцени може да откриете на официалния сайт на събитието – www.hillsofrock.com

Снимка: Архив DCNEWS

Подобни статии

Top