Хипермаркет стресна пловдивчани с аларма посред нощ

Пловдивски хипермаркет за пореден път стресна пловдивчани

посред нощ с алармената си система. Точно в 01.30 часа пронизителната аларма пропищя и разбуди живеещите в блоковете на бул. „Копривщица“ и ул. „Кръстьо Раковски“, оплакаха се потърпевши пред DCNEWS.

Многофамилните сгради се намират точно на гърба на хипермаркета и често страдат от проблемната аларма на магазина.

Снощи семействата от блоковете първо били събудени от неуморни служители на хипермаркета, решили да изпробват около 01.00 ч. оповестителната система на магазина, която обичайно се използва за рекламиране на промоционални продукти или повикване на служители.

„След като млада дама 2-3 пъти изпробва микрофона, в крайна сметка закачливо обясни на свой колега: „Всички си отидоха, останахме само ние“, обясниха недоспалите хора от сградите наоколо.

Малко след това пък на два пъти се включила алармената система за по близо 5 минути. Тишина настъпила едва към 01.45 ч., за да се възобнови отново около 05.00 ч. когато първата смяна в магазина дошла на работа.

Пред репортер на DCNEWS управителят на хипермаркета обясни, че алармата била повредена и затова се включила на два пъти. Човекът беше изненадан от изпълненията на служителите си, тъй като работното им време обичайно било до 23.00 ч. Той поднесе извиненията си на живеещите наоколо заради причиненото неудобство.

Подобни статии

Top