Хлъзгави пътища, маневри, събор на БМВ... 6 катастрофи за няколко часа в Пловдив и областта - DC news

Хлъзгави пътища, маневри, събор на БМВ… 6 катастрофи за няколко часа в Пловдив и областта

ОДМВР – Пловдив призовава  водачите да не шофират с превишена скорост и да не предприемат рискови маневри

Мокри и хлъзгави са настилките в Пловдив и голяма част от пътищата в областта. Времето навсякъде е облачно, а на много места все още превалява слаб дъжд. Видимостта е нормална, но органите на реда съветват водачите да бъдат внимателни. От сутринта до следобяд са регистрирани 6 пътни инцидента в пловдивско, при които трима са леко пострадали, съобщават от полицията в града под тепетата

На бул „Освобождение“ и „Д.Ризов“ в ЖК Тракия 45-годишен водач с „Мерцедес“ е допуснал пътен инцидент, отнемайки предимството на „Ауди“, управлявано от 41-годишен пловдивчанин. В болница за преглед е транспортиран виновния шофьор, но екип на Пътна полиция, отработващ ПТП е установил, че водачът на аудито е седнал зад волана с 0,53 промила алкохол.

Две са произшествията на територията на ЖК „Тракия“, а причините за тях отново са свързани с отнемане на предимство. Сериозно пострадали няма.

Интензивен е трафикът около Международен панаир Пловдив, където в момента се провежда събор на БМВ.

Екипи на полицията следят за нормалното протичане на движението по булевардите около входовете и изходите на изложбения център.

Повлиян от адреналина, 20-годишен водач на БМВ с бургаска регистрация е предприел „дрифт” по бул „Цар Борис Трети Обединител“ и започнал последователно преминаване от лента в лента. Младият мъж зад волана е ударил странично „Рено“ с  пловдивска регистрация. Леко пострадал е 48-годишен пътник в реното.

ОДМВР – Пловдив призовава  водачите да не шофират с превишена скорост и да не предприемат рискови маневри.

Подобни статии

Top