Холивудската звезда Гари Стреч се срещна с кмета на Асеновград Христо Грудев (СНИМКИ) - DC news

Холивудската звезда Гари Стреч се срещна с кмета на Асеновград Христо Грудев (СНИМКИ)

Довел го асеновградчанинът Иво Величков

Холивудската звезда Гари Стреч, който е и световен шампион по бокс,  се срещна днес с кмета на Асеновград д-р Христо Грудев. Световноизвестният актьор, който същевременно е продуцент и режисьор, е в България и по-конкретно в Асеновград заради сценарий за филм на наш съгражданин Иво Величков. Той разказа, че това не е първото му посещение в България и че преди време е посетил страната ни във връзка със заснемането на филм. Сподели, че е пътувал доста из България и че се е влюбил в нашата страна.

Асеновградчанинът Иво Величков обясни, че с актьора са се запознали благодарение на Деси Тенекеджиева, българска актриса и продуцент. Нашият съгражданин е предложил на Гари Стреч да работят заедно. Холивудската звезда прочел сценария на филма, който Иво е написал преди 11 години и потвърдил, че иска да се включи в проекта.

Асеновградчанинът призна, че е влюбен в киното и обича да пише. Историята на филма е за човек с минало, с история, с опит, който една вечер печели голяма сума пари на покер. След това се оказва, че семейството му е отвлечено, иска се откуп, а той не може да събере всички пари, които са поискани. Похитителите от своя страна искат той да свърши работа за тях и т.н. Има много обрати в сценария, който смесица от криминален, драма, комеди жанр.

Идеята е филмът да се снима в България, като и актьорът, и Иво Величков се надяват снимките да започнат през март следващата година.

Поисканата среща с д-р Грудев бе с молба за съдействие пред евентуални инвеститори, които биха искали да инвестират в проекта. Филмовият проект е независим, а инвеститорите от своя страна ще получат процент от доходите от филма.

Подобни статии

Top