Homebag.bg – онлайн супермаркет от ново поколение в Пловдив

Защо да губите часове в обикаляне на магазини, когато имате събрано всичко на едно място? Какво по-хубаво от това някой да подбере най-доброто за семейството Ви и да го донесе до вратата на дома или офиса в най-удобното за Вас време.

Комфортът, качеството и удобството вече имат нов перфектен помощник – Homebag.bg

Homebag.bg е първият онлайн супермаркет в Пловдив, който работи ексклузивно със Супермаркети Лекси.

Освен високо качество на продуктите, Homebag.bg гарантира изключителна точност, бързина и голямо разнообразие от стоки. Тук можете да поръчате както хранителни продукти от любими и предпочитани марки, така и пресни плодове и зеленчуци,  напитки, препарати от битовата химия, био продукти, козметика,  стоки за дома, артикули за домашни любимци и още много други.

Целта на Homebag.bg е да обхване планираните седмични покупки, затова цените и промоциите са същите, както в любимите на пловдивчани Супермакети Лекси.

Клиентите поръчват, като минималната стойност на продуктите е 25 лева. Избират часови слот между 12:00 и 19:30 часа, в който искат стоките да им бъдат доставени. Доставката се изпълнява от автомобили, преминали щателна проверка и оборудвани със специални хладилни отделения, където Вашите покупки от хранително естество остават свежи и добрите им качества напълно се запазват. Доставката е с фиксирана цена 4,20 лв., а при първа поръчка доставката е БЕЗПЛАТНА с код FREEBAG.

Сложете край на досадното обикаляне по магазини, изнервящото висене на опашки и мъкненето на тежки торби още сега.

Изберете Homebag.bg! Подарете си време!

Top