Хороскоп за четвъртък – 17 август

Овните да внимават в офиса, за Телците – успехи в бизнеса

ОВЕН 

Не разчитайте на признание от колегите и шефовете ви днес. Сами разваляте репутацията си, затова бъдете по-внимателни с думите и действията ви. Всички замислени проекти ще се реализират с голям успех. Особено ако идеите ви спомогнат да придвижите компанията на международните пазари. Може би ще се наложи да направите някои промени в личния си живот. Трябва само да решите дали ви харесва достатъчно човекът, с когото сте се запознали вчера. Все пак не бързайте с окончателните решения.

ТЕЛЕЦ  

Мащабните и неординарни планове ще могат да се реализират успешно днес. Само трябва да бъдете прецизни и в подробностите. Ако вниманието ви е приковано в кариерата ще имате възможност да се изкачите по служебната стълбичка. Пътешествие в екзотична страна, печалба от хазарт, екстремен спорт, необичайно занимание, нищо няма да бъде невъзможно за вас. Не отказвайте помощ на никого, дори и на малко познати хора. Това може да спаси живота им. Бъдете внимателни със здравето си. Природните средства ще са ви от по-голяма полза.

БЛИЗНАЦИ

Привлича ви всичко красиво и неизвестно. Намерете си красиво местенце, в което може да се отпуснете и насладите на чистия въздух и красивия пейзаж. Деловите контакти и преговори ще са ползотворни, затова подписвайте споразумения и влагайте средства в перспективни проекти. Късметът е на ваша страна. Една романтична среща може да се окаже не толкова случайна. С този човек не веднъж сте се опитвали да се запознаете и ето сега подходящият момент е настъпил. Не се доверявайте на фантазирайте си, действителността ще се окаже по-добра.

1 2 3 4

Подобни статии

Top