Петъчен хороскоп – 18 август

Рибите ще се чувстват щастливи, Девите ще разчитат на влиятелен човек

ОВЕН 

Ползотворен ден за личния ви бизнес. Ще преодолеете всички препятствия по пътя си и задължително ще постигнете високи резултати. Моментът е подходящ за експерименти и нови познания. Взаимна любов и море от романтика заедно с любимия човек ви очакват днес. Не допускайте грешката да описвате някакъв измислен идеал пред любимия си, за да не го засегнете. Не бъдете упорити и му кажете колко силно го обичате. Ако сте сами бъдете по-отворени към нови хора.

ТЕЛЕЦ 

Бъдете по-сдържани в отношението си към другите, особено с хора, с които отскоро си сътрудничите. Не разочаровайте деловите си партньори. Много от тях ще разчитат на съветите ви в професионалната сфера или просто по важни жизнени въпроси. Във финансов план можете да рискувате малко пари, за да получите голяма печалба. Но обмислете рисковете, за да не се окаже пълна загуба. Ще имате възможност да се занимавате с това, което ви харесва и да се наслаждавате на късмета си.

БЛИЗНАЦИ 

Днес ще получавате чудесен резултат във всичко, с което се захванете. Ще имате успех с документите, които подписвате и с преговорите. Не търсете лична изгода от това. Опитайте се да помогнете на нуждаещите се според възможностите си. Ако сте скарали с някого подайте му първи ръка за помирение. В личния си живот бъдете мъдри и проявявайте търпимост и мекота по отношение на любимия. Сторете всичко по силите си, за да не загубите всичко, което имате помежду си.

1 2 3 4

Подобни статии

Top