Хороскоп за понеделник – 7 май

Хороскоп

ОВЕН  

Противоречиви емоции днес ще се сменят непрекъснато. Лесно ще се палите, но и много бързо ще изстивате до пълно безразличие. Ще се наложи да се съобразявате и да сменяте тактиката в общуването с другите в зависимост от ситуациите.

Бъдете внимателни дори и в дребните неща, за да не допуснете грешки и сериозни проблеми. Възможен е и неочакван обрат в събитията. Трябва да действате решително и да проявявате инициатива. Не чакайте проблемите да се решат от само себе си. Положените усилия ще ви донесат успех в работата и ще може да разрешите и някои важни лични проблеми. Някои нови идеи ще ви дадат шанс да изпитате силите си на ново поприще.

ТЕЛЕЦ

Днес може да постигнете успех в много сфери от живота си. Важното е правилно да прецените силите си и да се съсредоточите върху практическите задачи. Финансовите затруднения може да преодолеете с помощта на близък приятел, който има практически бизнес опит.

Не са изключени някои работни проблеми, заради които няма да успеете да довършите започнатите дела до край. Но вината няма да е ваша, затова проявете снизхождение към чуждите слабости. Съдбата ви закриля и ви очакват много приятни моменти. В личните отношения се развиват хармонично и се радвате на доверието и разбирането на най-близкия ви човек.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top