Хороскоп за събота – 19 август

ОВЕН 

Струва ви се, че днес всеки около вас, се опитва да ви пречи и да ви извади от равновесие. В действителност вие се опитвате да избягате от действителността и търсите проблеми там, където ги няма. Забравете мнителността и погледнете реално на ситуацията. Финансовата страна на живота ви е стабилна. Има вероятност да получите добра премия за извършена по-рано работа. И най-незначителните дреболии в личния ви живот имат значение. Контролирайте емоциите си, не ги показвайте пред публика.

ТЕЛЕЦ 

Дълго и упорито сте работили сами, но ще ви бъде трудно и днес да продължите без съмишленици. Работата в екип ще ви помогне да постигнете по-голям успех в работата си. Не започвайте днес нови начинания. Те ще бъдат неуспешни. Не се усамотявайте. Това само ще ви донесе черни мисли. Прекарайте вечерта в компанията на приятелите си или се наслаждавайте на живота в комфорта на семейния дом. Любимият човек може да ви съобщи неочаквана новина и бъдете готови да я приемете адекватно.

БЛИЗНАЦИ 

Много вещи около вас ви дразнят и не отговарят на желаното. Постарайте се да се освободите от всичко излишно. Добър съвет може да ви дадат по-мъдри хора. Сутринта се посветете на работа си или на други неотложни задачи. Гледайте по-ведро на проблемите и всичко ще се нареди. Ще получите малко по-късно очакваните пари. Вечерта се насладете на лятото, разходете се и се забавлявайте. Интересни романтични предложения ще ангажират вниманието ви, но не експериментирайте с любовния си живот. Това няма да свърши добре.

1 2 3 4

Подобни статии

Top