Хороскоп за сряда – 16 август

Овните да внимават, Близнаците – с добри финанси

ОВЕН 

Бъдете внимателни днес особено в любовните дела. Колкото по-хладнокръвно възприемате текущите събития, толкова по-добре е за вашето душевно състояние. Семейните и материалните проблеми трябва да станат ваш приоритет, всичко останало може да почака. Желанието ви за ново жилище или кола може да се осъществи. Ако ви предложат весела забава за вечерта дори и не помисляйте да отказвате. Това е вашият шанс да се отпуснете и да забравите за малко задълженията си.

ТЕЛЕЦ 

Днес сте твърде сантиментални и чувствителни, но не позволявайте на другите да се възползват от вас за собствена изгода. Постарайте се да довършите започнатите проекти, не се отклонявайте от набелязаните планове и се придържайте към правилата. Тогава със спокойна душа може да се отдадете на приятна почивка. Подарете си отпускащ масаж или други спа-процедури. В любовта настъпва светъл период. Все пак бъдете по-сдържани, за да не се наложи близките ви да се опитват да ви избягват на всяка цена.

БЛИЗНАЦИ 

Най-после ще получите достатъчно доходи и ще бъдете спокойни за финансовото си състояние. Ще може да си позволите желаните покупки и да зарадвате близките си. Нова перспективна длъжност ви очаква. Проявете увереност и не се стъписвайте пред трудностите. В личния ви живот всичко се нарежда така както искате вие и любимия ви човек. Може отношенията ви да преминат на ново ниво и да решите да узаконите връзката си. Очакват ви много щастливи моменти заедно, отдайте се на романтика и забавления.

1 2 3 4

Подобни статии

Top