Хороскоп за вторник – 22 май

хороскоп

ОВЕН

Днес всички рискове са неоправдани. Избягвайте да изяснявате отношенията си на работното място с колеги, началници или деловите партньори. Нараства желанието ви да се наложите над партньора, да утвърдите авторитета си у дома и на работа. По-добре не настоявайте прекалено на собственото си мнение, за да не предизвикате излишни конфликти и спорове. Денят не е подходящ да поставяте въпроси пред шефовете и висшестоящи официални инстанции. Днес по-добре се откажете от големи капиталовложения и необмислени разходи. В семейството са възможни разногласия и по-добре избягвайте критиките.

ТЕЛЕЦ

Днес ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху работата си заради личните си проблеми. Склонни сте към конфликти с околните и прекалената раздразнителност и агресивност в поведението ви ще ви попречи да постигнете целите си. Избягвайте да изяснявате отношенията си или да обсъждате неприятни теми с близките си. Не прибързвайте днес и най-добре се въздържайте от решителни действия. По-добре да довършите започнатите неща. Днес може да разчитате на помощта на близките и приятелите си, но не се заблуждавайте, че те ще свършат всички ваши задължения. Все пак някои техни идеи могат да ви дадат нови перспективи.

БЛИЗНАЦИ

Благодарение на вашата способност да виждате и обратната страна на нещата, днес ще успеете да решите някои много важни въпроси. Особено благоприятен е денят за посредническа дейност или консултиране. Бъдете обаче много внимателни ако подписвате важни документи или споразумения. Има голяма вероятност от недоглеждане да допуснете сериозни пропуски и грешки. Някои от вас днес неочаквано за себе си и другите ще променят плановете и целите си. Обективно преценете възможностите си, за да не се окажете в неизгодно положение. Ще получите много съвети и не ги отхвърляйте с лека ръка. Избягвайте авантюрите.

1 2 3 4

Подобни статии

Top