Хороскопът за МАЙ: Ще имаме мощен импулс за промяна

През май всичко около вас ще разцъфти.

Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата.  През този период  чувстваме силното влияние на звездите особено от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

Личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

Овен

Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереност

Май ще бъде благоприятен за кариерата ви. Представителите на зодия Овен са наясно, че личните връзки ще трябва да останат малко настрани. Когато става въпрос за дългосрочни връзки, няма за какво да се тревожите. Вашата половинка ще ви разбере, може дори да очаквате подкрепа. Обаче в новите връзки, тази липса на внимание може да създаде проблеми.През май, апогеят на пролетта, вашата нужда от междуличностни контакти ще се обостри значително. Необвързаните представители ще започнат да търсят и да копнеят за сродна душа. Звездите показват, че ще имате успех при създаването на нови контакти. Обвързаните представители на зодия Овен могат да очакват хармония във връзката си.В този период може да чувствате, че работата няма край. Не трябва да се стресирате, опасно е.Свежият въздух определено ще ви накара да се чувствате по-добре, особено преди да заспите. Ще спите по-спокойно.Помислете за себе си и се вслушайте в тялото си. Не трябва да минавате границите през цялото време. Отхвърлете поканата за тази вечер и си починете.

Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни

Вероятно няма да сте сигурни за мнението си и мислите си през май. Другите обаче няма да го забележат. Ето защо, можете да се държите авторитетно. В кариерата, Телците няма да срещнат никакви проблеми. В тези дни, финансите ще бъдат много важни, също и подсъзнателното желание да спестявате.Месец май също ще бъде фокусиран върху интелектуални аспекти. Ще считате неуспешните ситуации като личен провал. Този месец, най-накрая ще се научите да ги приемате като уроци. Благодарение на това Телците ще успеят да преодолеят трудностите и разногласията във взаимоотношенията и ще се насладят на хармонични моменти със срещуположния пол, също и мир в семейните отношения.Ако нямате време вечерта, по-добре четете научна литература, отколкото художествена литература.Не трябва да се тревожите. Лекарите няма да ви наранят, напротив, ще ви помогнат.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top