Хранителна банка за семейства в нужда организира кметът на „Тракия“ (СНИМКИ)

Костадин Димитров прикани тракийци, нуждаещи се от помощ да звънят на телефон 08888 977 86

Хранителна банка в помощ на семейства, изпаднали в затруднение, заработи в район „Тракия“. Инициативата на кмета Костадин Димитров е под надслов „Пакет с грижа“. Тя е подкрепена от бизнеса и е насочена към намаляване на социално-икономическите щети вследствие на кризата с коронавируса.

Днес първите семейства получиха хранителни, почистващи и санитарни продукти. Пакетите съдържат пиле, месни продукти, масло, консерви, плодове, зеленчуци, олио, брашно, ориз, леща, захар, макаронени изделия, кроасани, козунак, прах за пране, сапун и други.

„Подкрепям с две ръце мерките, които взема правителството за ограничаване на COVID-19 и виждам, че те действително работят. Безкрайно съм горд с всички граждани на „Тракия“, които се държат зряло и отговорно и ги спазват. Безкрайно съм горд и с бизнеса на „Тракия“. Въпреки ударите, които понасят в тези тежки времена, фирмите доказват, че в основата им стоят истински човеци. Благодарение на тяхната подкрепа получаваме все повече продукти и средства, за да подкрепим онези, които най-много се нуждаят – семействата, останали без доходи. Днес искам да им кажа: НЕ СТЕ САМИ! Ние сме до вас“, сподели кметът Костадин Димитров и благодари на всички дарители, включили се до момента.

Той призова тракийци, изпаднали в нужда да потърсят информация и помощ на телефон 08888 977 86.

Подобни статии

Top