Христо Бонев посрещна Бербатов на представянето на книгата му (СНИМКИ)

Звездният голмайстор предизвика истински фурор и в Пловдив

Димитър Бербатов предизвика истински в Пловдив. Звездният нападател и голмайстор представи снощи книгата си „По моя начин“.

Далеч преди уговорения час, стотици фенове обсадиха книжарница „Сиела“ в МОЛ Пловдив в очакване на звездата. Сред посрещналите го беше легендарният футболист на Локомотив Пловдив Христо Бонев, както и майката на Христо Стоичков – Пенка.

Срещата продължи няколко часа, като през това време стотици се снимаха с рекордьора по голове за националния отбор, шампион и голмайстор на английската Висша лига, избран в Топ 20 на най-великите нападатели в Премиършип.

„Искам да благодаря на хората, които са отделили от времето си и да ме уважат, нямам търпение да им обърна внимание. На тези, които ще купят книгата, ще им кажа, че има доста неща, които ще им харесат. В Пловдив завършва нашето турне, това е град. Футболът е изкуство, поне за мен, така съм опитвал да го играя, по моя начин и съм го описал в книгата си“, каза Бербатов.

Преди срещата с феновете в книжарницата Димитър Бербатов се разходи из улиците на Пловдив. Той дори се качи на велосипед на Гребната база близо до хотела, в който бе настанен.

Подобни статии

Top