Христо Крушарски: Аз съм специална порода, имунизиран съм срещу коронавирус

Собственикът на Локомотив (Пловдив) одобрява мерките за справяне с епидемията – „Каквото за всички, това е и за гол Хасан!“

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се изказа реалистично относно забраната за публика на стадионите у нас във връзка с коронавируса. БФС действа светкавично и наложи мярката от понеделник само ден след първите два доказани случая у нас. До вчера заразените вече са шест, а броят им ще расте, както показва опитът от други страни.

„Прави се, каквото трябва да се прави. Със здравето шега не бива. Ситуацията е сложна и по целия свят се взимат мерки, ние няма как да останем встрани. Каквото за всички, това е и за гол Хасан. Трябва да се съобразим. Трибуните и преди коронавируса не бяха пълни. Не мисля, че загуби от 5-6 хиляди лева на мач ще са толкова големи. При мен ситуацията е такава, другите не ме интересуват“, казва пред „Меридиан Мач“ Крушарски, който се завърна наскоро от Бразилия и има поглед какво се случва в другата част на света по отношение на епидемията.

„На летището ми премериха температурата и всичко е наред. Аз съм от специална порода и съм имунизиран, а и имам добър доктор. Паника в Бразилия няма и не трябва и да има. И там говорят за този вирус, мерките са същите, като навсякъде“, споделя Крушарски, който за финал говори и за целите пред Локомотив.

„Трябва пак да стигнем до участие в Лига Европа. Силите са изравнени, държим се достойно, макар че парите при другите са различни. Далече сме обаче още от театъра и от достойните за Осар представления, които искам да гледам на терена. Отдавна повтарям, че хората ще започнат да идват по стадионите, когато знаят, че ще гледат нещо, което им доставя удоволствие“, завършва босът на Локо.

Подобни статии

Top